Certificate

Awarded the eKomi Silver Seal of Approval!
Awarded the eKomi Silver Seal of Approval!
nha.be
nha.be
NHA is één van de grootste scholen voor thuiscursussen en -opleidingen van België. In de afgelopen 80 jaar volgden naar schatting meer dan 2.000.000 cursisten met succes en plezier de gedegen cursussen van NHA. Dankzij de jarenlange ervaring hebben wij een onderwijsmethode kunnen ontwikkelen die prettig te volgen is en die garant staat voor perfecte resultaten. Hoge kwaliteit tegen laag lesgeld; dát is de missie van NHA!

Show More

Show Less


Real

Top producten
Berichten die naar de docent sturen, zijn heel kort.
Sommige vragen aan de winkel werden nogal onduidelijk beantwoord.
Voor de rest alles OK!
Sommige producten die ik wil kopen in de winkel heeft een andere naam dan in de cursus. Op de site bestellen die in de cursus zelf staat is heel gemakkelijk en een snelle levering. Alles is ook netjes verpakt. Ik ben ook heel content van de site en van alles die ik al heb aangekocht daar.
Ben tevreden over de inhoud van de cursus en de manier van op eigen tempo te kunnen leren en zoals ik al vermeld heb kan nog weinig vermelden omdat ik net gestart ben.
De winkel service zou sneller kunnen mijn top coat die uitgelopen en verhard is is nog steeds niet vervangen
De website was klantvriendelijk en zeer duidelijk om te bestellen.
Goed ook dat ik een keuze had tussen een tablet en een korting.
Hier is verder niets op aan te merken.
Fijn lessenprogramma,en een goede ondersteuning. Ook heel goed dat je het op je eigen tempo de lessen kunt volgen in je drukke leven. Vind wel dat je weinig tekst kunt bijschrijven bij je huiswerk dat je indient.
geen opmerkingen
Ik had een 2e mail gekregen i.v.m. de betaling van het 2e termijn. Dat deze niet betaald zou zijn maar had deze wel betaald met visa. Ik kon hier dan ook wel niet in de mail meer op betalen klikken, maar dit zorgde toch wel voor wat verwarring.

Loading...
What is eKomi?
eKomi provides an independent and transparent review collection and management service. eKomi collects real customer reviews for shops, products and services.
The eKomi Seals