Certificate

Awarded the eKomi Silver Seal of Approval!
Awarded the eKomi Silver Seal of Approval!
nha.be
nha.be
NHA is één van de grootste scholen voor thuiscursussen en -opleidingen van België. In de afgelopen 80 jaar volgden naar schatting meer dan 2.000.000 cursisten met succes en plezier de gedegen cursussen van NHA. Dankzij de jarenlange ervaring hebben wij een onderwijsmethode kunnen ontwikkelen die prettig te volgen is en die garant staat voor perfecte resultaten. Hoge kwaliteit tegen laag lesgeld; dát is de missie van NHA!

Show More

Show Less


Real

Er wordt steeds correct en snel geantwoord op vragen en/of bemerkingen
Mijn persoonlijke ervaring met de NHA is zeer goed. Telefonisch contact verloopt niet altijd erg vlotjes, maar eens een medewerkster aan de telefoon is, zijn ze zeer vriendelijke n deskundig.

Wat er misschien wel verbeterd of veranderd zou kunnen worden, is het contact met de docent. Nu is het zo dat je vragen in kan sturen met je huiswerk. Misschien zou het beter werken wanneer men ook, zonder dat je huiswerk instuurt, eerst vragen aan de docent zelf kon stellen over de desbetreffende les. Wanneer men het nu instuurt en je snapt iets niet over die les en je kan daardoor niet het hele huiswerk maken, heb je een onvoldoende. Je hebt dan nog wel een mogelijkheid om voor de tweede maal je huiswerk in te sturen, maar dan ben je al wel één mogelijkheid kwijt. Dus misschien een rechtstreeks contact met de docent zou een pluspunt zijn.
Voor de rest niets dan voldoendes voor de NHA!


mvg

***
De cursus die ik volg zit heel goed en duidelijk en overzichtelijk in elkaar (ben wel nog maar een maand bezig) en mag dus helemaal niet klagen, in tegendeel.
Het aanbod van cursussen is zeer uitgebreid. Ikzelf doe de cursus leidinggevende magazijn . Het ziet er allemaal heel proffesioneel uit enkel hier en daar wat drukfouten :-) . Het plaza is ook heel gemakkelijk in gebruik.
Opleiding is zeer goed tot nu toe! Misschien als een punt, wat meer ruimte geven om een boodschap aan docent door te geven, 140 characters is niet zo veel. Ook de mogelijkheid om echt online huiswerk in te vullen zou misschien handig zijn. Maar heel tevreden!
Cursus zeer duidelijk, met foto's en op plaza met filmpjes.
Docent beantwoord duidelijk wanneer je vragen hebt.

Ik ben pas begonnen met de cursus nagelstyling, maar heb nu al vaste klanten voor de basis manicure!!
Ik vind Nha een zeer goed leerplatvorm.
De cursussen met duidelijke en grondige uitleg, een correcte begeleiding, een aanrader!
duidelijk, gestructureerde cursus. De manier waarop onze huistaken opgestuurd dien te worden is mij echter niet duidelijk(reeds opmerking naar NHA gestuurd).
huiswerktaken zijn op een zeer goede manier opgesteld.
top cursus!
de cursussen staan heel goed beschreven
Misschien meer feedback van de docent? Meer uitleg bij grammatica.

Loading...
What is eKomi?
eKomi provides an independent and transparent review collection and management service. eKomi collects real customer reviews for shops, products and services.
The eKomi Seals